shtëpiYoko dhe Oka punë?Programi Lartësiarritet edhe më lart?rekomandimPorosit TaniNa KontaktoniKëshilla

Tired Of Being Short? Dëshironi të rritet sa i gjatë sa miqtë tuaj? Duke shpresuar për të fituar ata inç shtesë disa & Vetë-Besimi?
Zbuloni Revolucionare Gjatesia Rritja e pajisje që mund të ju ndihmojë të rritet Taller dhe Rritja Gjatësia juaj Natyrisht Në Vetëm 3 Muaj ... Garantuar!

Lartësia Rritja Produkte

I

n të kaluarën e afërt , novatore aziatike duhet përpjekur për përgjigje të problemeve të përbashkëta sociale ndikojnë në anëtarët e shoqërisë . Në procesin e ndërmarrjeve të tyre të reja , ekspertë të caktuara kanë projektuar një këpucëve i vetëm që punon mrekulli për njerëzit fizikisht të shkurtra . Këto thembra e këpucëve, të cilat janë të njohur gjerësisht si një Yoko dhe oka rritur lartësi pajisjet kanë fituar popullaritet të jashtëzakonshëm në të Azisë dhe madje edhe në pjesën tjetër të botës . Ajo vepron me parimet e një teknologji kineze të bazuar në konceptin e reflexology në akupunkturë . Në tregun e Azisë , kjo këpucëve është tregtohet si një increaser lartësi . Nga një perspektivë praktike , ajo në mënyrë efektive mund të rrisë lartësinë fizik të individëve të të gjitha moshave dhe të të dy gjinive . Ndryshe nga përdorimi i hormoneve të rritjes njerëzore , zhvilluesit e tij theksojnë se pajisja punon në drejtim të rritjes lartësi dikujt pa shkaktuar efekte anësore .

Nga një perspektivë biologjike , lartësia e trupit është e kontrolluar nga zhvillimi i eshtrave të gjata që përbëjnë sistemin skeletik . Rregullimi në madhësinë dhe formën e këtyre kockave të gjata mbështetet në ndikimin e hormoneve të rritjes . Këto hormonet e rritjes janë të sekretuar nga hipofizës Grand pas marrjes së udhëzimeve të trurit . Individët zakonisht rritet në lartësi përmes pubertetit për rreth 25 vjet . Në disa raste , rritja e ndalon më parë kur dikush nuk ka arritur një lartësi të konsiderueshme konvencionale . Kjo situatë ndodh për shkak segjëndër përgjegjës ndalet lëshimi hormonet e rritjes , pra duke shkaktuar kockat të siguresave së bashku parandaluar rritje të mëtejshme në lartësi . Në këtë kontekst , lartësia Yoko rritet vepra të këpucëve duke filluar lirimin e hormoneve të rritjes nga gjëndra hipofizë . Sistemi vertebrale e trupit të seksionit bust qëndron i lirë nga fusing gjatë gjithë jetës së dikujt . Kjo do të thotë sekëpucëve do të stimulojë rritjen e kockave të gjata të këtij seksioni , duke çuar në rritjen lartësi .

Përveç efektet e zgjatjen e drejtpërdrejtë të sistemit vertikal vertebral , Yoko dhe thembra Oka rrit shëndet të mirë duke lehtësuar qarkullimin e gjakut , përmirëson tretjen dhe më pas nxitjen e normave të metabolizmit të ushqimit . Kjo do të thotë se trupi do të ketë më shumë ushqyesve që do të përdoret për qëllime të rritjes dhe të zhvillimit . Në mesin e ushqyesve availed përfshijnë elemente si kalcium dhe fosfor , të cilat janë thelbësore në ndërtimin e një strukture të fortë skeletik . Në këtë rast , aspekti i përmirësimit të shëndetit dhe të metabolizmit normën e trupit siguron komponente plotësuese për rritjen lartësi . Në këtë moment, ne mund të vlerësojmë faktin që të dy Yoko dhe oka thembra të punuar në drejtim të kombinuar disa shëndetin dhe aspektet hormonale në inicimin e një procesi të rritjes vertebral .

Yoko lartësi increaser vjen në një formë të thembra plastike veshur nën këpucëve . Nga ana tjetër , Oka është një shtrojë vendosur në brendësi të këpucëve . Të dyja këto pajisje të kryer funksionet e stimuluar gjëndrat përgjegjës për lirimin e hormoneve të rritjes . Në mënyrë që të nxjerrë përgjigje të rëndësishme , përdoruesit duhet të veshin tabanin për të paktën 40 minuta në ditë , dhe duke ecur me një ritëm të nxitim . Prandaj , të gjithë një individ duhet të bëni është që të veshinvetëm dhe të ecin . Qëllimi kryesor është për të siguruar qëvetëm brenda këpucëve merr stimulohet ashtu si bën hapa në këmbë . Rezultatet mund të filloni duke manifestuar brenda një periudhe prej tre muajsh . Për efektet maksimale të dëshirueshme , i vetëm mund të jetë i veshur për deri në 12 muaj .

 
    
Unë jam 28 dhe kanë ndalur në rritje për 6 vitet e fundit. Pas duke përdorur produktin tuaj, unë kam filluar të rritet përsëri! sa e mrekullueshme
Hari creast, UK
........................................................................................
Unë vetëm do të doja të them produkti juaj është awesome. Unë kam rritur nga 5 "2 10 muaj më parë në 6" 1. Unë nuk mund ta besojnë atë. Yoko është me të vërtetë e mahnitshme.
Roter, Japan
 
Kliko për të lexuar të dhënat e
...............................................................
Nëse ju doni të rritet edhe më lart, lexoni këtë ...
...............................................................
Mijëra provat shkencore dhe mjekësore.
...............................................................
FREE "Lartësia e fitimit Ushtrimi" ebook
...............................................................
Çdo gjë është mbështetur nga një 100% ZERO rrezikut Garantimi ...Plus, ju mbani të gjitha bonuse
...............................................................
Arsyet pse ju duhet të filloni duke përdorur Yoko
...............................................................
 
 


Copyright të vitit 1994, Të gjitha të drejtat e rezervuara nga www.yokoheight.org